Van Bommel tevreden: "We moeten blij zijn met een punt"

Van Bommel tevreden: "We moeten blij zijn met een punt"

22 september 2019 – Mark van Bommel stemt zich tevreden met het gelijkspel van PSV tegen Ajax (1-1). De Eindhovenaren herstelden zich in de tweede helft van een achterstand. "Echt mooi hoe we terug zijn gekomen", aldus de PSV-trainer na afloop.Van Bommel vond Ajax in de eerst helft de bovenliggende partij. "We hadden niets in te brengen", erkent de keuzeheer in gesprek met FOX Sports. "Ajax kreeg een aantal goede kansen. Wij kregen in de omschakeling drie, vier goede mogelijkheden. Als je dat goed uitspeelt…"

Ten Hag ziet dat Ajax zege laat glippen: "Dat is doodzonde"

In de tweede helft verbeterde PSV zich. "We kwamen gelijk beter in de wedstrijd. Na de goal van Ajax moesten we reageren. Tot het einde hebben we er alles gegeven. Dat is natuurlijk normaal, maar na zoveel wedstrijden is dat wel mooi."

De gelijkmaker viel vlak na de dubbele wissel die Van Bommel deed. "Daar ben ik blij mee. Je wilt het elftal helpen, zorgen dat het elftal beter wordt. Natuurlijk is het fijn als dit zo uitpakt. We moeten tevreden zijn met dit resultaat. Als je halverwege een doelpunt tegen krijgt van dit Ajax. Het liefst had ik gewonnen, maar we moeten blij zijn met een punt."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 24 september 2020

  2. woensdag 23 september 2020