Napoli wint met ruime cijfers, Kluivert laat langs Dijks

Napoli wint met ruime cijfers, Kluivert laat langs Dijks

22 september 2019 – Napoli is enigszins in het spoor gebleven van koploper Internazionale en achtervolger Juventus. De nummer twee van het afgelopen seizoen kende zondag een gemakkelijke middag tegen Lecce, waar het met 1-4 zegevierde.Lecce - Napoli 1-4
Lecce staat voorlaatste in de Serie A en moest voor Napoli dus een makkelijk te nemen horde worden. Dat gebeurde ook, mede dankzij Fernando Llorente. De Spaanse zomeraanwinst liet zich wederom zien door twee keer te scoren. De overige goals werden gemaakt door Lorenzo Insigne en Fabian Ruiz. Namens de thuisploeg was Marco Mancosu trefzeker vanaf de strafschopstip, maar omdat die goal de 1-3 betekende had die weinig waarde. Overigens stond Hirving Lozano niet in de basis bij Napoli. Hij viel in de tweede helft in. Napoli bezet met negen punten de derde plaats in de Serie A.

Bologna - AS Roma 1-2
Kort achter Napoli staat AS Roma op de ranglijst. Dat team won zondag wat gelukkig met 1-2 bij Bologna, waar Mitchell Dijks de duels met Justin Kluivert moest uitvechten. Beide spelers werden echter na rust al snel gewisseld. Het duel leek in 1-1 te gaan eindigen door goals van Aleksandar Kolarov (Roma) en Nicola Sansona (Bologna), maar Edin Dzeko bepaalde anders. De spits schonk de bezoekers in de slotminuten toch de overwinning.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 24 september 2020

  2. woensdag 23 september 2020