De Boer haalt opgelucht adem na twee late doelpunten

De Boer haalt opgelucht adem na twee late doelpunten

21 september 2019 – Atlanta United heeft zaterdag op de valreep gewonnen van San Jose Earthquakes. De formatie van trainer Frank de Boer speelde het gros van de wedstrijd met een man meer, maar profiteerde daar pas in de slotfase van. Door twee late doelpunten eindigde het treffen in de MLS in 3-1De wedstrijd begon uitstekend voor Atlanta United, dat na vier minuten de leiding nam. Met enig geluk opende Justin Meram de score. Zijn schot vloog via een been van een speler van San Jose Earthquakes het doel binnen. Het duurde ruim twintig minuten voordat de gelijkmaker viel. Brad Guzan, doelman van Atlanta, kreeg het doelpunt op zijn naam.

Een paar minuten na de gelijkmaker kreeg San Jose Earthquakes-aanvaller Cristian Espinoza zijn tweede gele kaart van de wedstrijd, waardoor een man-meer-situatie in het voordeel van Atlanta ontstond. Het duurde tot de 90ste minuut voordat de thuisploeg daarvan profiteerde. Emerson Hyndman tekende voor de 2-1, waarna in blessuretijd Gonzalo Martínez ook een duit in het zakje deed.

Door de overwinning kruipt Atlanta weer drie punten dichter bij New York City FC, dat een wedstrijd minder heeft gespeeld, maar wel drie punten meer heeft.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 14 oktober 2019

  2. zondag 13 oktober 2019