Foster likt de wonden na achtklapper tegen 'adembenemend' City

Foster likt de wonden na achtklapper tegen 'adembenemend' City

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 september 2019 – Na het laatste fluitsignaal van het uitduel met Manchester City dropen de spelers van Watford met het schaamrood op de kaken af. De hekkensluiter van de Premier League werd in het Etihad Stadium van het kastje naar de muur gespeeld en verloor met liefst 8-0. "We hebben onszelf en onze fans laten vallen", stelt Ben Foster.

De doelman, die acht keer de bal uit het net moest vissen, spreekt tegenover de Engelse pers over een wanprestatie. "De fans gaven alles, maar wij op het veld jammer genoeg niet", windt hij er geen doekjes om. "Als je als keeper speelt tegn City of Liverpool en binnen twintig minuten vijf ballen doorlaat, dan ga je vrezen voor cricketuitslagen. City is zonder twijfel het beste team waar ik ooit tegen heb gespeeld. Wij waren zwak, legden ze geen strobreed in de weg, maar het was af en toe adembenemend om City te zien spelen."

Foster hield er al rekening mee dat Watford met een nederlaag huiswaarts zou keren. "Ik maak geen grap, als je ze op twee of drie doelpunten houdt, doe je het goed. City en Liverpool zitten op een ander niveau", is de keeper complimenteus. "We hebben ons werk niet gedaan. Nu moeten we onszelf oprichten en naar de volgende wedstrijd toewerken."

gerelateerd