Cocu steelt punt met Derby: "Dit moeten we als boost gebruiken"

21 september 2019, 17:03

Phillip Cocu is dolblij met het punt dat Derby County heeft overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Leeds United. The Rams stevenden zaterdagmiddag op een nederlaag af, maar Chris Martin stelde in blessuretijd een punt veilig door de 1-1 te maken. De remise is een welkome opsteker voor Cocu, die het lastig heeft in de Championship.

Derby County is namelijk al sinds begin augustus zonder competitiezege. De ploeg van Cocu zegevierde alleen in de eerste speelronde. In de zeven wedstrijden die volgden, pakten The Rams vijf punten. Leeds United is het seizoen een stuk beter begonnen: het team van trainer Marcelo Bielsa gaat aan kop in de Championship.

Leeds was zaterdag ook een stuk sterker dan Derby, maar de koploper verzuimd het karwei af te maken. "Het belangrijkste was om in de wedstrijd te blijven. Leeds speelde de bal goed rond, maar het kostte ze veel energie om dat negentig minuten vol te houden. We wisten dat we een kans zouden hebben al we in de wedstrijd zouden blijven", zegt Cocu via de clubkanalen.

De remise tegen Leeds doet de oud-trainer van PSV goed. "Dit moeten we als een boost gebruiken", aldus Cocu, die stelt dat hij en zijn stafleden een goede relatie hebben met de spelersgroep. "Dat is voor mij een teken dat we op de goede weg zijn. We zijn in opbouw, werken hard en blijven ons ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen