Venema scoort ook voor Almere: "Train hier van jongs af aan op"

21 september 2019, 13:17

Ook bij Almere City FC laat Nick Venema zien dat het scoren hem uitstekend af gaat. De huurling van FC Utrecht was bij zijn debuut tegen Jong Ajax al trefzeker en scoorde vrijdag ook bij zijn thuisdebuut. Tegen Jong AZ (2-1) nam hij één van de goals voor zijn rekening. Toch verwacht hij meer van zichzelf.

De twintigjarige spits scoorde bij zijn thuisdebuut al na twintig minuten. Het betekent zijn tweede goal in drie duels voor Almere. "Ik kreeg een diepte bal van Torino Hunte en zag de keeper komen. Op dat moment wist ik wat ik moest doen en ik schoot de bal langs de keeper het doel in", zegt Venema, die uiterst koel blijft in die situaties. "Van jongs af aan train ik op dit soort situaties en dat pakt zich vaak goed uit op momenten als deze", aldus de aanvaller op de clubwebsite.

Mede door zijn goal werd Venema verkozen tot Man of the Match. "In de eerste helft kwam ik goed in mijn spel maar aan de tweede helft kun je zien dat ik wedstrijdritme mis", zegt de aanvaller die dit seizoen gehuurd wordt van FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen