Lozano vanwege Ancelotti naar Napoli en niet naar PSG of Milan

21 september 2019, 12:21

Hirving Lozano kon naar onder meer Paris Saint-Germain en AC Milan, maar Napoli werd zijn nieuwe club. "Napoli heeft Carlo Ancelotti op de bank zitten, plus ik werd overtuigd door de schoonheid van de stad", licht de Mexicaan zijn transfer van PSV naar Napels toe.

"Ik wist alles over de carrière van Ancelotti. Hij is een geweldige coach. Ik ontdekte ook dat hij een aardig persoon is", vertelt Lozano aan La Repubblica. "Ik voel me vereerd de duurste speler uit de geschiedenis van Napoli te zijn. Dat motiveert mij. Het was mooi om tijdens mijn debuut te scoren tegen Juventus. Helaas leverde dat geen punten op."

Lozano benoemt ook de verschillen tussen de Serie A en de Eredivisie. "In de Serie A gaat alles veel sneller en is het tactischer dan in Nederland. Over het algemeen is er meer kwaliteit. Ik was gelukkig in Nederland, maar wilde een nieuw avontuur", aldus Chucky, die alvast een belofte doet. "Ik heb nog geen tatoeages, maar als we de Scudetto (de Italiaanse titel, red.) winnen, neem ik er een."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen