Lampard hoopt op Mount en Kanté voor kraker tegen Liverpool

20 september 2019, 21:29

De kans is klein, maar Chelsea-trainer Frank Lampard hoopt toch dat middenvelders Mason Mount en

€4.2M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté op tijd fit zijn voor de kraker van komende zondag thuis tegen Liverpool. Beide spelers kampen met een enkelblessure en zadelen de manager daardoor op met een personeelsprobleem op het middenveld.

Mount raakte afgelopen dinsdagavond geblesseerd in het Champions League-duel met Valencia na een nare tackle op zijn enkel. "Hij heeft een kans", klonk Lampard vandaag hoopvol op de persconferentie over de mogelijke aanwezigheid van Mount tegen Liverpool. Mount is vandaag getest om te kijken hoe het staat met zijn enkel. Hij is dit seizoen belangrijk voor zijn ploeg met al drie goals in vijf competitieduels.

Lees ook: Lampard ziet Mount uitvallen: "Het is buitengewoon spijtig"

Op het eerste oog zag de blessure van Mount er niet goed uit, maar de jonge middenvelder is vastberaden snel weer op het veld te staan, zegt zijn trainer. "Hij heeft een hele goede houding en hij zal er alles aan doen om wedstrijden voor zijn club te spelen, zeker dit soort grote duels. Wij zullen er alles aan doen om hem zover te krijgen, maar we willen geen enkel risico met hem nemen."

Kanté

Kanté kampt al sinds eind vorig seizoen met enkelklachten, maar de Franse controleur heeft deze week de groepstraining weer hervat. "Het is geweldig om hem er weer bij te hebben", zegt Lampard. "We weten allemaal hoe belangrijk hij is voor dit team. Het is de vraag hoe fit hij is, want hij is er lange tijd uit geweest."

Chelsea hoopt tegen Liverpool de goede vorm van de laatste weken door te zetten. De ploeg uit Londen is al vier duels ongeslagen en wil de ongeslagen koploper graag het eerste puntverlies van het seizoen toebrengen en zelf doorstoten naar de Champions League-plaatsen. Momenteel staat Chelsea zevende met acht punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen