Volgende kop rolt in Valencia: ook technisch directeur weg

20 september 2019, 21:08

Pablo Longoria vertrekt als technisch directeur bij Valencia. De Spaanse club, die tegenstander is van Ajax in de Champions League, heeft vanavond via de officiële kanalen laten weten dat er een akkoord is bereikt over de ontbinding van zijn contract.

Het gedwongen vertrek van de technische baas bij Valencia is het zoveelste hoofdstuk in de voetbalsoap die zich de laatste weken afspeelt in de sinaasappelstad. Dit begon met het plotselinge ontslag van succestrainer Marcelino. Onder zijn leiding plaatste Valencia zich vorig seizoen voor de Champions League en werd de Spaanse beker gewonnen.

Felle kritiek

Hij moest echter vertrekken na onenigheid met clubeigenaar Peter Lim. Hij werd opgevolgd door Albert Celades, die afgelopen dinsdag zijn ploeg in de Champions League van Chelsea zag winnen. Vanuit de spelersgroep, achterban en van oud-spelers kwam felle kritiek op het aan de kant zetten van Marcelino.

Lees ook: Spelersgroep Valencia verbolgen over ontslag trainer Marcelino

Ook Longoria liet vrij snel blijken niet gediend te zijn van dit ontslag en nu moet hij dus zelf eveneens vertrekken. Het contract van de 32-jarige directeur liep nog twee jaar door. Eerder werkte hij onder meer bij Newcastle United, Atalanta en Juventus. Wie zijn opvolger wordt, is nog niet bekend. Valencia bedankt hem op de clubsite voor diens werkzaamheden.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen