Twijfels bij Stegeman over basisplaats voor topscorer Reza

20 september 2019, 20:02

Reza Ghoochannejhad mag dan wel vier doelpunten hebben gemaakt tegen RKC Waalwijk afgelopen weekend, maar dat wil nog niet zeggen dat hij morgenavond tegen FC Groningen meteen vanaf de aftrap begint. Trainer John Stegeman twijfelt namelijk nog over een basisplaats voor de Iraniër, vanwege diens fysieke gesteldheid.

Door zijn vier goals is Reza meteen clubtopscorer van PEC Zwolle geworden, maar de targetman kan hoe dan ook nog niet een hele wedstrijd door Stegeman worden ingezet. "Hij is nog niet klaar voor 90 minuten. Al zou hij het wel 60 of 65 minuten kunnen volhouden. Het zou kunnen dat ik hem opstel, maar het zou ook kunnen dat ik hem niet opstel", zegt de trainer tegen de Stentor in aanloop naar het uitduel van morgen.

Lees ook: Ghoochannejhad knalt er vier in: "Was een aardige invalbeurt"

Hoe lang Mustafa Saymak tegen Groningen op het veld kan staan, is eveneens nog onduidelijk. Wel geeft Stegeman aan dat de middenvelder op fysiek gebied verder is dan Reza. "Hij kan 70 tot 75 minuten spelen, als ik hem zou laten starten." Zwolle wil de goede vorm van de laatste weken, met zeven punten uit drie duels, doorzetten tegen Groningen, dat uit de laatste vier duels slechts één punt pakte. Bij winst kan PEC bovenin de subtop terecht gaan komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen