Blind staat open voor nieuw contract bij Ajax: "Loop niet zo weg"

20 september 2019, 18:42

Het is niet uitgesloten dat Daley Blind de volgende Ajax-speler is die een nieuw contract zal ondertekenen in Amsterdam. De routinier geeft aan het goed naar zijn zin te hebben in de hoofdstad en niet per se weg te hoeven.

Afgelopen zomer wist Ajax de contracten van veel bepalende spelers open te breken en te verlengen, onder meer bij Nicolas Tagliafico, André Onana, Hakim Ziyech, Dušan Tadic en David Neres. Met een deel van hen werd afgesproken dat Ajax komende zomer niet in de weg zal liggen bij een transfer, als er een normaal bod op tafel komt. 

Blind heeft nog een contract tot 2022 bij Ajax, maar hoorde nog niets over een eventuele verlening daarvan. Tegenover FOX Sports wil Blind niet ingaan op de vraag of hij een speciale clausule in zijn verbintenis heeft waardoor hij bij een niet te weigeren club alsnog eerder mag vertrekken. "Dat zou zomaar kunnen", bleef hij vaag.

Ajax inruilen

Wel geeft de verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, direct aan zeker niet weg te hoeven bij Ajax. "Ik zit heerlijk op mijn plek hier en loop niet weg bij Ajax. Deze stad en club ruil ik niet zomaar in." Een nieuw contract bij Ajax behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. "Ik heb het prima naar mijn zin hier, maar wacht gewoon af. Ik sta altijd open voor Ajax, het is aan Marc Overmars."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen