Emmen gaat voor stunt tegen Feyenoord: "Alles moet kloppen"

20 september 2019, 17:48

Op een uitverkochte Oude Meerdijk hoopt FC Emmen komende zondag na drie nederlagen op rij weer een overwinning te boeken in de Eredivisie. Tegen Feyenoord zal dat echter een lastige opgave worden, aangezien die nog ongeslagen zijn. Toch ziet trainer Dick Lukkien kansen tegen de Rotterdammers en dat heeft deels met het duel tegen Rangers te maken.

Gisteravond bleken de Schotten te sterk voor Feyenoord, dat door de midweekse wedstrijd een stuk minder rust heeft dan Emmen in aanloop naar het duel in Drenthe. Ook komen sommige spelers net terug van blessures. Lukkien verwacht bij Feyenoord dan ook de nodige afwezigen. "Ik verwacht niet dat Nicolai Jørgensen zijn rentree gaat maken op ons kunstgras. Hetzelfde geldt overigens voor Steven Berghuis en Jens Toornstra."

Lukkien zelf kan in ieder geval geen beroep doen op Anco Jansen, Shani Tarashaj, Daniël Camara Bos, Marko Kolar, Lorenzo Burnet, Desevio Payne en Matthias Hamrol. Daarnaast staan er achter de namen van een aantal andere spelers nog vraagtekens.

Lullig 

Emmen pakte slechts drie punten dit seizoen en verloor al vijf keer. Vorige week ging het voor de derde keer op rij mis, tegen FC Utrecht. Toch kon Lukkien positieve punten uit dat duel halen. "Ons plan was goed. Het idee was helder en het liep zoals we wilden. Maar dan loop je tegen twee lullige goals aan." Tegen Feyenoord moeten dat soort fouten er volgens de oefenmeester dan ook beslist uit. "Wil je een resultaat halen tegen een topclub, dan moet alles kloppen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen