Feyenoord moet Sinisterra door blessure missen tegen Emmen

20 september 2019, 16:35

Feyenoord kan in de uitwedstrijd van komende zondagmiddag tegen FC Emmen geen beroep doen op buitenspeler Luis Sinisterra. De Colombiaan is niet ongeschonden uit de Europa League-wedstrijd tegen Rangers gekomen en blijft tegen de club uit Drenthe dus noodgedwongen aan de kant.

In de slotfase van het met 1-0 verloren duel tegen Rangers werd Sinisterra gewisseld. Jens Toornstra kwam vier minuten voor tijd voor hem in het veld. Feyenoord laat op de clubwebsite weten dat deze wissel noodgedwongen was. Waar Sinisterra precies last van heeft, laat de club in het midden. Hij zal zondag in ieder geval niet bij de wedstrijdselectie zitten.

Sinisterra is dit seizoen één van de vaste krachten in het elftal van trainer Jaap Stam. Die dacht eindelijk zijn ziekenboeg zo goed als leeg te hebben, maar dat is met de absentie van Sinisterra toch niet helemaal het geval. Ook Sven van Beek staat nog aan de kant. Daartegenover staat de terugkeer van onder meer spits Nicolai Jørgensen, die Stam meer mogelijkheden in de aanval moet geven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen