Slot: "Niet uit te sluiten dat we zondag wat aanpassingen doen"

Slot: "Niet uit te sluiten dat we zondag wat aanpassingen doen"

20 september 2019 – Arne Slot sluit niet uit dat hij wat aanpassingen gaat doen in zijn elftal voor de wedstrijd van zondag tegen ADO. Na de fysieke slag tegen Partizan Belgrado, waarbij AZ een uur lang met tien man stond, is het niet gek dat de keuzeheer denkt aan wat wisselingen in zijn elftal.De wedstrijd tegen ADO Den Haag wordt de derde wedstrijd in acht dagen voor de Alkmaarders. "Het was wederom een zware wedstrijd. Weliswaar niet zoals de 120 minuten tegen Royal Antwerp, maar we hebben wel heel lang met tien man moeten spelen. Het is niet uit te sluiten dat we zondag wat aanpassingen gaan doen", zegt Slot in gesprek met AZ TV.

De 41-jarige oefenmeester vindt het moeilijk om een goede inschatting te maken van het huidige ADO. "Ik denk dat ADO met het vertrek van El Khayati en Becker wel wat heeft ingeleverd. Ze hebben daar wel wat vervangers voor terug gehaald. Ik heb ze vorige week zien spelen tegen Feyenoord maar toen deden die nieuwe jongens nog niet mee.  Ik ben benieuwd of die nu wel gaan spelen en hoe we ze kunnen verwachten." 

AZ kent geen blessures of schorsingen en kan beschikken over een volledig fitte selectie in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. 

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 20 oktober 2019

  2. zaterdag 19 oktober 2019