Van den Brom wil gevoel van winnen vasthouden met FC Utrecht

20 september 2019, 15:55

John van den Brom is blij dat het goede gevoel terug is bij FC Utrecht. Zijn elftal won vorige week met 3-1 van FC Emmen en dat resultaat hadden de Domstedelingen na drie duels zonder zege wel even nodig. "Als je wint, is dat altijd een lekkere uitgangspositie om in de week erna de puntjes op de i te zetten."

Dat vertelt hij op de clubsite. Van den Brom is ondanks de eerste zege in vier duels wel content met de ontwikkeling van zijn elftal. "Wat betreft expected goals staan we heel hoog. Dat is een mooie statistieken. We creëeren dus heel veel kansen, maar het voorkomen van kansen moet nog wel beter." Het afmaken van die kansen moet volgens de coach ook nog beter.

Tegen sc Heerenveen wil Van den Brom, die voor de van een schorsing teruggekeerde Leon Guwara direct weer een basisplaats heeft ingeruimd, opnieuw resultaat boeken. "Zij hebben het moeilijk, hebben alleen de eerste wedstrijd gewonnen en kregen vorige week bij Ajax een nieuw tik", weet Van den Brom. "De vraag is hoe ze gaan herstellen. Maar ze willen voetballen en gaan niet afwachten, zeker thuis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen