Botteghin neemt het op voor Karsdorp: "Het raakt ons"

Botteghin neemt het op voor Karsdorp: "Het raakt ons"

20 september 2019 – Op meerdere gebieden beleefde Feyenoord donderdag een teleurstellende avond in de Europa League. Niet alleen de 1-0 nederlaag tegen Rangers FC doet zich voelen in Rotterdam-Zuid, ook de onrust rond Rick Karsdorp hakt erin bij de ploeg. Dat zegt aanvoerder Eric Botteghin.Karsdorp leeft al een tijdje in onmin met een groep supporters. Dat bleek ook donderdag, toen de rechtsback middelvingers in zijn richting zag. De verdediger besloot daardoor na afloop verhaal te halen en krijgt ook al een tijd vervelende berichten. "Ik krijg privéberichten, tja wat moet ik er nog meer over zeggen. Die jongens zitten zielig achter hun telefoon. Dan kunnen ze beter een keer naar Feyenoord komen en het dan tegen me zeggen. Niet dat ik dan iets ga doen, maar je moet mijn gezin en mijn familie gewoon met rust laten. Tegen mij mag je alles zeggen, maar dat moeten ze gewoon niet meer doen", zei Karsdorp.

Botteghin zag ook dat zijn teamgenoot het donderdag aan de stok had met supporters. "Natuurlijk begrijpen we de teleurstelling van de meegereisde supporters", reageert de Braziliaan via de officiële kanalen. "Die voelen we zelf ook en het is ook prima als ze die na afloop uiten. We kunnen wel tegen een stootje, snappen de emotie direct na afloop van een verloren wedstrijd. Echter het gaat natuurlijk veel te ver een speler helemaal kapot te schelden en daarna via apps en social media hem en ook zijn familie vreselijke dingen toe te wensen. Natuurlijk betreft het een klein groepje, maar het raakt ons wel."

Het vizier moet bij Feyenoord nu op de uitwedstrijd tegen FC Emmen van zondag. "Ik heb Rick vanmorgen na het ontbijt nog even gesproken. De teleurstelling is er uiteraard nog, maar we gaan weer verder", zegt de verdediger.

Lees ook: Karsdorp in onmin met Feyenoord-fans: "Hebben me geraakt"

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 20 oktober 2019

  2. zaterdag 19 oktober 2019