Fraser heeft captain Auassar terug voor belangrijk duel met RKC

Fraser heeft captain Auassar terug voor belangrijk duel met RKC

20 september 2019 – Henk Fraser beseft dat Sparta Rotterdam een belangrijke wedstrijd speelt tegen RKC Waalwijk komend weekend. In de laatste duels gingen De Kasteelheren er hard af tegen Ajax en AZ, nu moet er beterschap worden getoond. "Dit zijn de wedstrijden waarin we vol gas moeten geven", aldus de oefenmeester.Tegenover RTV Rijnmond gaat hij in op het treffen met de ploeg die afgelopen seizoen eveneens via de nacompetitie promoveerde naar de Eredivisie. "Het is niet vanzelfsprekend dat je wint", waarschuwde hij zijn elftal. "We hebben een ploeg die kan winnen en die druk moeten we onszelf ook opleggen. Dit is waar het echt om gaat."

Dat Sparta na de goede start tweemaal op rij verloor, kwam voor Fraser niet als een verrassing. Vooral de zorgen achterin kwamen (weer) boven. "Maar vooral omdat Ajax en AZ het beter afstraffen", zei Fraser, die zag dat het in de eerste wedstrijden van het seizoen achterin ook al minder was. Ten opzichte van het treffen met AZ heeft de coach wel zijn aanvoerder Adil Auassar weer terug.

Daarmee kan Fraser weer terugvallen op de formatie waarmee hij in de eerste vier duels van het seizoen ongeslagen bleef. Tegen Ajax en AZ veranderde hij zijn opstelling en werd er prompt twee keer verloren. Kiest Fraser - nu iedereen weer fit is - voor zijn 'vaste' elf? Fraser: "Ja. Maar de andere kant is ook dat ik weet wat deze heren kunnen. Ik moet zorgen dat ik een team op het juiste moment goed heb staan."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 20 oktober 2019

  2. zaterdag 19 oktober 2019