VVV-Venlo verlengt contract van doorgebroken Linthorst

VVV-Venlo verlengt contract van doorgebroken Linthorst

20 september 2019 – VVV-Venlo heeft het contract van talent Evert Linthorst opengebroken en verlengd. De middenvelder ligt door de nieuwe verbintenis vast tot en met de zomer van 2022, waarbij zijn contract ook is opgewaardeerd. Tot dusver maakte hij al vier goals in zes Eredivisie-optredens. Tegen Willem II komend weekend wordt hij ook gewoon in de basisopstelling verwacht."Evert heeft een ontzettend goede ontwikkeling doorgemaakt. Zowel fysiek als mentaal is hij gegroeid", looft technisch directeur Stan Valckx. "Dit is een beloning voor zijn harde werk. Wij zijn blij dat we een échte Venlose jongen langer hebben kunnen binden aan de club. We gaan nog heel veel plezier beleven aan Evert."

Zelf is hij ook content met zijn nieuwe contract. "Als échte Venlose jongen droomde ik al van spelen in De Koel. Sinds vorig jaar is die droom werkelijkheid geworden. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en nog steeds krijg. Dat ik nu belangrijk kan zijn voor mijn club en het team doet me dan ook goed", aldus Linthorst. 

Willem II
Komend weekend wacht voor de Limburgers het duel met Willem II, waarvoor Danny Post weer terugkeert na zijn schorsing en vermoedelijk met Lee Cattermole het verdedigende blok op het middenveld gaat vormen. "Op negen posities zijn we er uit. Alleen dubben we nog over de positie nummer tien en wie er aan de linkerkant op het middenveld gaat spelen", aldus trainer Robert Maaskrant tegenover De Limburger over het duel zaterdagavond.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 20 oktober 2019

  2. zaterdag 19 oktober 2019