Danjuma hervat training bij Bournemouth en werkt naar debuut

20 september 2019, 12:56

Arnaut Groeneveld komt steeds dichterbij zijn debuut namens Bournemouth. De aanvaller stapte afgelopen zomer van Club Brugge over naar de Premier League-club, maar kampte sindsdien met een blessure. Hij heeft afgelopen week de groepstraining hervat, al zal hij tegen Southampton nog niet bij de wedstrijdselectie zitten komend weekend.

Dat heeft tariner Eddie Howe bevestigd. "Arnoud zit weer bij de trainingsgroep. Deze week heeft hij weer getraind met de groep, maar nog niet met regelmaat. We zijn de belasting aan het opbouwen voor hem, maar we kunnen hem met zijn blessure niet te veel pushen. Gewoon rustig opbouwen, dan komt het goed."

De aanwinst raakte in de voorbereiding geblesseerd tegen Olympique Lyon en kwam voor zijn nieuwe club dus nog helemaal niet in actie. "De training die hij meedeed, zag er echt goed uit. Hij is al erg fit en toonde aan veel kwaliteit te hebben. Ik ben blij met hij hoe trainde, hij heeft goed gerevalideerd." Bournemouth betaalde ruim zestien miljoen euro voor de voormalig NEC-aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen