Solskjær mist Martial, Pogba en Shaw met United tegen WHU

20 september 2019, 11:39

Manchester United kan komend weekend op bezoek bij West Ham United geen beroep doen op Paul Pogba, Anthony Martial en Luke Shaw. Ook staat achter de inzetbaarheid van Dan James een serieus vraagteken voor manager Ole Gunnar Solskjær in de Premier League. 

Dat heeft de manager bevestigd op de persconferentie. Ook verdedigers Eric Bailly en Timothy Fosu-Mensah liggen al langere tijd uit de roulatie bij The Red Devils en zijn dus niet beschikbaar voor de Noorse coach, die door de blessures in de Europa League koos voor een vrijwel compleet B-team tegen FC Astana (1-0 winst).

Pogba (enkel), Martial (bovenbeen) en Shaw (hamstring) zijn sowies afwezig bij United, waar Dan James een vraagteken is. Daarom bestaat de kans dat Mason Greenwood (17) wederom in de basis start: hij maakte donderdag zijn eerste officiële doelpunt namens United. "Hij heeft nog niet veel gespeeld, maar gaat wel veel spelen", voorspelde Solskjær, die verder zijn vertrouwen uitsprak in aanvaller Marcus Rashford en speeltijd aankondigde voor de talenten van United. "Misschien niet allemaal dit weekend tegen United, maar een week later wél." Dan wacht Rochdale in de derde ronde van de League Cup. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen