Promes: duel met PSV mooie test om te zien waar we staan

20 september 2019, 11:11

Ajax-speler Quincy Promes ziet de wedstrijd tegen PSV komend weekend als een goede test. Hoewel de Amsterdammers al veel grote Europese wedstrijden speelden en in de voorbereiding ook de Johan Cruijff Schaal won van de Eindhovenaren, ziet hij dit duel als een mooi meetmoment. "Ik vind het eerlijk gezegd wel lekker om tegen Lille en PSV te voetballen in één week. Dat zijn goede tegenstanders en dan weet je daarna direct waar je als ploeg staat."

Dat vertelt hij tegenover Voetbal International over de topper in de Eredivisie. "Natuurlijk is PSV Luuk de Jong en Hirving Lozano kwijtgeraakt, maar ze hebben nog steeds een goed team, hoor. Dat bewijzen ze nu in de competitie ook weer", aldus Promes, die denkt dat het duel in de Johan Cruijff ArenA begin augustus ook nog wel op het netvlies staat bij de ploeg van Mark van Bommel.

"Zij zullen dus ook uit zijn op revanche. We gaan daar echt niet heen met het idee dat we wel even zullen winnen", verzekert Promes, die wel snapt dat men Ajax als favoriet ziet voor het duel. "We zijn misschien favoriet door de prestaties van Ajax in het vorige seizoen, maar PSV is ook gewoon heel sterk."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen