ADO Den Haag speelt met 'Spieren voor Spieren' op de mouw

20 september 2019, 10:37

ADO Den Haag draagt de komende tijd shirts met 'Spieren voor Spieren' op de zijkant. De Eredivisie-club gaat een samenwerking aan met het goede doel, waarvoor het zich gaat inzetten. Het doel van de samenwerking is om zoveel mogelijk geld in te zamelen dat kan worden besteed aan wetenschappelijk onderzoek, snelle diagnose, de beste behandeling en innovatieve zorg.

Dat laat ADO Den Haag weten op de clubsite. "Wij vinden het enorm belangrijk om aandacht te vragen en ondersteuning te bieden voor kinderen met een spierziekt", aldus algemeen directeur Mohammed Hamdi. "Onze spelers beseffen dat hun lichaam hen de kans biedt om topsport te bedrijven en dat dit een voorrecht is. Wij willen daarom niet alleen onze tegenstanders op het veld verslaan, maar hopen hiermee ook bij te dragen aan de missie van Spieren voor Spieren om alle spierziekten bij kinderen te verslaan."

Spieren voor Spieren werd in 1988 opgericht door voetbalcoach Jan Reker en wordt ondersteund door tal van bekende sporters. Frank en Ronald de Boer zijn samen met Louis van Gaal en diens vrouw Truus momenteel 'ere-ambassadeurs' van de stichting. ADO Den Haag wil met de actie aandacht vragen voor de stichting en geld inzamelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen