Baumgartl kijkt uit naar 'Ajax': "Hetzelfde als Bayern - Dortmund"

20 september 2019, 10:27

Voor het eerst in zijn loopbaan gaat Timo Baumgartl de wedstrijd tussen PSV en Ajax spelen. De Eindhovense zomeraanwinst, die overkwam van VfB Stuttgart, heeft van zijn ploeggenoten al gehoord dat het dé topper is in Nederland.

Baumgartl kwam donderdag tot scoren tegen Sporting Portugal (3-2) en lijkt zijn draai gevonden te hebben in Eindhoven. De Duitser kijkt uit naar de clash tegen Ajax. "Het wordt een zware wedstrijd tussen twee hoog geklasseerde ploegen in de eredivisie. We gaan zien hoe het loopt", aldus de verdediger bij het Eindhovens Dagblad.

De verdediger heeft van zijn teamgenoten gehoord hoe groot de wedstrijd PSV - Ajax is. "Ik weet het van Duitsland, het is hetzelfde als Bayern tegen Dortmund. Als ik met de jongens van die clubs spreek, zeggen ze altijd: het is voor iedereen een grote wedstrijd, maar het kampioenschap wordt beslist in wedstrijden tegen de kleinere teams. Dan moet je óók winnen. Ajax-thuis is een grote wedstrijd, maar niet beslissend voor de titel", denkt de Duitser.

Door de winst op Sporting heeft PSV in ieder geval een goede generale repetitie gekend. "Een mooie ervaring natuurlijk", vindt Baumgartl. "We begonnen nog een beetje nerveus aan de wedstrijd, maar daarna scoorden we en hielden we de controle. Na rust kwamen we op 3-1, maar we moeten nog leren om dan de vierde te maken en het duel te beslissen. Maar al met al was het een goede wedstrijd voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen