Gerrard: "Wilden de familie van Ricksen trots maken"

20 september 2019, 08:28

Steven Gerrard beleefde donderdag met Rangers FC een emotionele avond tegen Feyenoord. De Schotten wonnen met 1-0 van de Rotterdammers in een wedstrijd die vooral in het teken stond van het overlijden van Fernando Ricksen. Gerrard wilde graag voor hem winnen.

De Nederlander overleed deze week op 43-jarige leeftijd. Tijdens zijn carrière speelde Ricksen bij Rangers. "Het was een emotionele tijd voor iedereen bij deze club, maar natuurlijk het meest voor zijn familie", blikt Gerrard terug op de clubwebsite. "Ik wilde dat zijn familie bij het laatste fluitsignaal heel trots op zou zijn. Volgens mij hebben de spelers alles gegeven voor Fernando."

Rangers was sterker dan Feyenoord, zag Gerrard ook. "We hadden bij rust al met meer goals voor kunnen staan", aldus de coach. "Maar dat lieten we na. In de tweede helft werd Feyenoord wat sterker en hadden ze een paar kansen. Mijn spelers hebben er alles aan gedaan om de zege over de lijn te trekken. Ik kan ze niet genoeg bewonderen daarvoor. Het enige wat beter had gekund, was soms wat rustiger zijn aan de bal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen