Karsdorp in onmin met Feyenoord-fans: "Hebben me geraakt"

Karsdorp in onmin met Feyenoord-fans: "Hebben me geraakt"

20 september 2019 – Het botert momenteel niet echt tussen Rick Karsdorp en een gedeelte van de Feyenoord-aanhang. Na afloop van de met 1-0 verloren wedstrijd tegen Rangers FC raakte de rechtsback in een korte discussie met wat fans. Volgens de rechtsachter is er meer aan de hand tussen hem en de supporters.Feyenoord-fans waren donderdag massaal naar het stadion van Rangers afgereisd. Daar kwam de ploeg echter niet goed voor de dag en dat maakten supporters duidelijk aan Karsdorp. "Ik snap dat als je verliest, je met een groepje van twintig of dertig man afspreekt om naar mij te wijzen en met wegwerpgebaren en middelvingers te komen. Dat is oké, maar dan ga ik wel even verhaal halen", vertelt de verdediger aan VTBL. "Misschien moet ik dat niet doen, maar ik ben ook een emotionele jongen. Dat is het eigenlijk."

De rechtsachter erkent dat er meer speelt dan wat middelvingers tijdens het Europa League-duel. Volgens hebben diverse fans het al langere tijd gemunt op zijn persoon. "Ik krijg privéberichten, tja wat moet ik er nog meer over zeggen. Die jongens zitten zielig achter hun telefoon. Dan kunnen ze beter een keer naar Feyenoord komen en het dan tegen me zeggen. Niet dat ik dan iets ga doen, maar je moet mijn gezin en mijn familie gewoon met rust laten. Tegen mij mag je alles zeggen, maar dat moeten ze gewoon niet meer doen."

Of de kous nu af is en het stopt, weet Karsdorp niet. "In de eerste periode heb ik het ook al eens meegemaakt bij Feyenoord. Ik hoop dat het stopt, want ik ben een jongen die hier al heel lang zit. Ik ben naar het buitenland gegaan, maar wilde heel graag terugkeren. Ik ben blij dat ik Feyenoord-shirt kan dragen en dan is het gewoon zonde dat, of ik het fans kan noemen weet ik niet, maar ze hebben me echt geraakt ermee."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 20 oktober 2019

  2. zaterdag 19 oktober 2019