Stengs spreekt van 'gouden punt' na gelijkspel AZ tegen Partizan

19 september 2019, 23:47

Calvin Stengs is zeer tevreden met het punt dat AZ heeft overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Partizan Belgrado. De club uit Alkmaar vocht zich donderdagavond in de Servische hoofdstad naar een knap 2-2 gelijkspel. AZ speelde het gros van de wedstrijd een man minder en kwam na een uur op een 2-1 achterstand, maar sleepte door een goal van Myron Boadu een punt uit het vuur.

AZ begon goed aan de wedstrijd en kwam door een treffer van Stengs op 0-1. Na een halfuur kantelde het duel echter doordat Jonas Svensson een directe rode kaart kreeg. Vervolgens maakten de Serviërs op slag van rust uit een goedkoop gegeven strafschop de gelijkmaker. "Die rode kaart was wel aardig terecht, maar over de penalty twijfel ik", aldus Stengs tegenover FOX Sports. "Op dit niveau zo makkelijk een penalty geven, dat vind ik jammer. Het benadeelt ons; we staan al met een man minder op het veld en dan valt vlak voor rust de 1-1."

De wedstrijd leek gespeeld toen Partizan na een uur op 2-1 kwam, maar AZ gaf de moed niet op en maakte uit een van de spaarzame kansen de gelijkmaker. "Uiteindeljk hebben we het heel knap gedaan. We hebben gevochten en loerden op dat ene kansje. Ik stak Myron een keer weg, maar dat was buitenspel. De tweede keer zag ik hem weer lopen. Toen ik die bal gaf, hoopte ik echt: My, ga alsjeblieft naar de goal en schiet 'm zelf binnen. Dat deed hij fantastisch en hij maakt 'm goed af. Een gouden punt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen