Groep I: thuisteams Gent en Wolfsburg pakken drie punten

Groep I: thuisteams Gent en Wolfsburg pakken drie punten

19 september 2019 – In Groep I zijn de teams die thuis speelden in de eerste speelronde er met de drie punten vandoor gegaan. Zowel AA Gent als VfL Wolfsburg bleek te sterk voor respectievelijk Saint-Etienne en Oleksandria.Gent - Saint-Etienne 3-2
Gent schoot als een komeet uit de startblokken tegen Saint-Etienne door al na twee minuten het thuispubliek te laten juichen. Jonathan David was de man die daar verantwoordelijk voor was. Wahbi Khazri maakte namens de Fransen kort voor rust gelijk, maar wederom David tekende voor een 2-1 ruststand. Een eigen doelpunt van verdediger Loic Perrin hielp Gent helemaal in het zadel, al werd het in de slotfase nog wel spannend. Thomas Kaminski maakte een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer, maar verder kwam Saint-Etienne niet meer.

Wolfsburg - Oleksandria 3-1
Zonder al te veel problemen heeft VfL Wolfsburg donderdag de zege gepakt tegen het Oekraïense Oleksandria: 3-1. Wout Weghorst scoorde al drie keer in de Bundesliga en speelde ook vanavond de hele wedstrijd, maar scoorde niet. Dat deden Maximilian Arnold, Admir Mehmedi en Josip Brekalo wel namens Wolfsburg. Voor Oleksandria was Evgen Banada doeltreffend.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 20 oktober 2019

  2. zaterdag 19 oktober 2019