FC Porto gaat aan kop in Feyenoord-groep na zege op Young Boys

19 september 2019, 22:54   Bijgewerkt: 19 september 2019, 23:17

Feyenoord staat ondanks de nederlaag bij Glasgow Rangers helemaal niet onderaan Groep G van de Europa League. Omdat FC FC Porto met 2-1 won van Young Boys, staan de Zwitsers op het aantal tegentreffers onderaan in de poule van de Rotterdammers. Een dubbelslag van Tiquinho Soares was genoeg voor de overwinning van de thuisploeg.

Daarmee nemen de Portugezen de favorietenrol in de groep direct op zich, want Young Boys verraste vorig seizoen vriend en vijand door Juventus te verslaan (2-1) en Valencia (1-1) op een gelijkspel te houden. Ook in Zwitserland werden ze met een straatlengte kampioen, toch liepen ze in Portugal redelijk snel achter de feiten aan.

Nadat Jean Nsamé vanuit een strafschop (overhad gelijk gemaakt vrij snel na het openingsdoelpunt, werd na een klein half uur voormalig FC Twente-speler Jesus Corono weggestuurd met een heerlijke steekpass in de diepte. Hij gaf voor en van dichtbij werkte Tiquinho FC Porto's tweede binnen. Door die treffer staat FC Porto na de eerste speelronde aan kop in Groep G, terwijl Young Boys onder Feyenoord eindigt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen