Malen: "Als het moeilijker gaat, kunnen we uit het niets scoren"

19 september 2019, 22:17

Donyell Malen scoorde afgelopen zaterdag vijf keer tegen Vitesse en was donderdagavond in de Europa League tegen Sporting Portugal wederom trefzeker. De spits heeft nu tien keer in dertien wedstrijden gescoord. "Hoe het voelt om in bloedvorm te zijn? Wel lekker", zegt Malen glimlachend.

De spits opende na twintig minuten de score tegen Sporting. "Het was een een beetje een counter, maar die tellen ook. De eerste tien minuten zaten we er niet heel erg lekker in. Ik denk dat we daarna de ruimte beter zochten, wat meer in de counter. Dat is ook een manier waarop wij kunnen spelen", aldus Malen tegenover FOX Sports.

PSV had het lastig tegen Sporting, maar won uiteindelijk met 3-2. "We kunnen goed voetballen, maar als het moeilijker gaat, kunnen we ook uit het niets scoren", zegt de spits, die ook bijna een tweede keer scoorde tegen de Portugese tegenstander. Voordat hij de bal kon raken, verschalkte Sebastián Coates echter zijn eigen doelman. "Als hij 'm niet aanraakt, tik ik 'm binnen. Ik baalde niet, want een goal is een goal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen