Van Bommel zeer tevreden na zege op 'ervaren' Sporting

19 september 2019, 21:45

Mark van Bommel was 'uitermate tevreden' met het resultaat dat PSV donderdagavond in eigen huis boekte tegen Sporting Portugal (3-2 winst). Over het spel was de oefenmeester in het begin echter een stuk minder content. "We begonnen heel nerveus en slordig en toch sta je opeens met 2-0 voor", zei de oefenmeester.

Tegenover FOX Sports ging hij in op de zege. "Met de drie punten ben ik wel heel tevreden", glimlachte hij, al zag Van Bommel dat zijn ploeg in de beginfase niet goed startte. "Na de 2-0 krijgen we ook opeens een penalty tegen… In de tweede helft komen we wederom direct op 3-1 en zit je goed in de wedstrijd. Je hebt het gevoel dat je 4-1 kan maken, maar dan ben je het ook opeens weer kwijt en moet je vooral tegenhouden", analyseerde Van Bommel, die in de eerste helft overwoog om iets te veranderen.

"Ze speelden anders dan we hadden verwacht", aldus Van Bommel, die zag dat zijn elftal het ene moment heel goed in de wedstrijd zat en een tijdje later het opeens weer kwijt was. Onder de streep was hij echter content. "Ik ben heel blij met deze ploeg. Zo willen we spelen, er straalt zoveel plezier uit dit team. Een goed resultaat tegen een hele goede en ervaren ploeg. Dat zie je in de eindfase wel, als ze een aantal kansen krijgen. Als je thuis met 3-2 van Sporting wint, moet je uitermate tevreden zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen