Groep C: eigen doelpunt Vilhena op rampavond Krasnodar

Groep C: eigen doelpunt Vilhena op rampavond Krasnodar

19 september 2019 – Voor Krasnodar is de eerste speelronde in de Europa League uitgelopen op een enorme teleurstelling. De Russen verloren mede door een eigen doelpunt van Tonny Vilhena met liefst 5-0 van FC Basel. Ricky van Wolfswinkel was nog niet van de partij bij de Zwitsers.FC Basel - Krasnodar 5-0
Krasnodar maakte eerder nog een aardige indruk in de voorrondes van de Champions League, maar is het even helemaal kwijt. De eerste Europa League-wedstrijd werd donderdagavond een drama voor de Russen, waar Vilhena in de basis stond en Younes Namli wisselspeler was. Basel speelde de perfecte wedstrijd en was heel scherp voor het doel. Twee goals van Kevin Bua hielpen Basel al voor rust aan een 2-0 voorsprong. Na de pauze ging het team uit Zwitserland vrolijk door. Luca Zuffi scoorde de 3-0 en een eigen doelpunt van Vilhena betekende de 4-0. Het werd nog erger toen Noah Okafor er tien minuten voor het einde nog 5-0 van maakte.

Getafe - Trabzonspor 1-0
Met Donis Avdijaj en Alexander Sørloth in de basis en met Daniel Sturridge als invaller was Trabzonspor donderdag niet opgewassen tegen Getafe. Een vroeg doelpunt van Angel Rodriguez deed de Turken de das om.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 26 september 2020

  2. vrijdag 25 september 2020