Bosz krijgt slecht nieuws uit ziekenboeg: Bailey weken buitenspel

19 september 2019, 18:30

Peter Bosz heeft daags na de verrassende 1-2 nederlaag tegen Lokomotiv Moskou slecht nieuws uit de ziekenboeg gekregen. De trainer van Bayer Leverkusen kan voorlopig geen beroep doen op Leon Bailey, die woensdag met een blessure uitviel. De pijlsnelle aanvaller heeft een spierscheuring opgelopen en zal ongeveer vier weken niet inzetbaar zijn.

Bailey liep de blessure aan het einde van de eerste helft op. Leverkusen keek toen al tegen een 1-2 achterstand aan. De Duitse formatie kreeg in het tweede bedrijf voldoende mogelijkheden om op gelijke hoogte te komen, maar de ploeg van Bosz had het vizier niet op scherp staan en benutte geen van de kansen.

Door de nederlaag tegen Lokomotiv Moskou wordt het voor Leverkusen een hels karwei om door te stoten naar de knock-outfase van de Champions League. De Duitsers zitten namelijk in een groep met twee Europese grootmachten: Atlético Madrid en Juventus. Bailey, die dus even uit de roulatie is, zal in elk geval de eerstkomende uitwedstrijd tegen Juventus aan zich voorbij moeten laten gaan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen