Van Bommel kiest in EL voor dezelfde elf als tegen Vitesse

Van Bommel kiest in EL voor dezelfde elf als tegen Vitesse

19 september 2019 – Mark van Bommel heeft bij PSV geen verrassingen in petto in zijn opstelling voor het Europa League-duel met Sporting Portugal. De oefenmeester kiest donderdagavond voor dezelfde spelers als afgelopen weekend tegen Vitesse (5-0). Jorrit Hendrix staat wederom aan de aftrap en ook Olivier Boscagli en Mohamed Ihattaren beginnen in de basis.Dat betekent dat aanwinsten Ritsu Doan en Kostas Mitroglou op de bank beginnen, evenals Michal Sadílek - in de voorrondes nog vaak als linksachter gebruikt -, Cody Gakpo, Daniel Schwaab, Robbin Ruiter en Jordan Teze. Ibrahim Afellay, Lars Unnerstall en Ryan Thomas ontbreken omdat zij minuten maken bij het U21-team van PSV, dat donderdagavond deelneemt aan een officieus toernooi om wedstrijdritme op te doen.

Sam Lammers, Gastón Pereiro en Érick Gutiérrez ontbreken allen vanwege hun blessures. Afgelopen weekend pakte deze opstelling van de Eindhovenaren tegen Vitesse erg goed uit: toen werd er met liefst 5-0 (!) gewonnen van Vitesse, dankzij vijf treffers van Malen. De recent gedebuteerde Oranje-international staat donderdagavond logischerwijs daarom wederom in de spits in het team van Van Bommel.

Opstelling PSV: Jeroen Zoet; Denzel Dumfries, Timo Baumgartl, Nick Viergever, Olivier Boscagli; Pablo Rosario, Mohamed Ihattaren, Jorrit Hendrix; Bruma, Donyell Malen en Steven Bergwijn

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 23 oktober 2019

  2. dinsdag 22 oktober 2019