Vloet wil met Excelsior 'ballen tonen' in duel der degradanten

19 september 2019, 17:37

Rai Vloet keert vrijdagavond voor even terug in het Rat Verlegh Stadion, waar hij tussen 2017 en 2018 een jaar zijn wedstrijden speelde. De aanvallende middenvelder gaat met Excelsior op bezoek NAC Breda, dat een aantal maanden geleden samen met de Rotterdamse club uit de Eredivisie degradeerde. Beide clubs hebben de ambitie om binnen een jaar terug te keren naar het hoogste niveau.

Excelsior bezet de derde plaats in de Eerste Divisie, terwijl NAC Breda met evenveel punten (13) tweede staat. "Dit zijn wedstrijden waarin je je ballen moet tonen", zegt Vloet in aanloop naar de vrijdagavondwedstrijd tegenover RTV Rijnmond. "Het 'Avondje NAC' is wel iets moois. Elke wedstrijd was uitverkocht. Ze zijn trouw en fanatiek. Het is mooi om in zo'n ambiance te spelen."

Vloet speelt sinds deze zomer bij Excelsior. Daar komt hij sinds zijn vertrek bij NAC in 2018 eindelijk weer aan spelen toe. Bij zowel Frosinone (Italië) als St. Truiden (België) kwam de middenvelder weinig aan de bak. "NAC is de club die mij het podium heeft gegeven om mezelf te laten zien in de Eredivisie. Ik heb daar, behalve drie wedstrijden schorsing, alles gespeeld. Daar ben ik ze dankbaar voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen