Berbatov vindt geen nieuwe club en stopt per direct

19 september 2019, 17:39

Dimitar Berbatov (38) heeft definitief een punt achter zijn loopbaan gezet. De aanvaller zat al een tijdje zonder club en heeft daarom besloten om per direct te stoppen. Na zijn vertrek bij de Kerala Blasters is hij er niet in geslaagd om een nieuwe werkgever te vinden, waarna hij besloot om na ruim een jaar niet te hebben gespeeld officieel te stoppen.

'Ik weet niet of sommigen van jullie dachten dat ik al gestopt was, maar ik heb het afgelopen jaar geprobeerd om een club te vinden. Maar dat is niet gebeurd', schrijft hij. 'Mijn laatste wedstrijd was meer dan een jaar geleden, dus denk ik dat dit het moment is om te stoppen. Na ruim twintig jaar zit mijn actieve voetballoopbaan erop. Ik zal het enorm missen.'

De ervaren spits, die onder contract stond bij achtereenvolgend CSKA Sofia, Bayer Leverkusen, Tottenham Hotspur, Manchester United, Fulham FC, AS Monaco, PAOK Saloniki en dus Kerala Blasters, stond bekend op zijn mooie doelpunten en puntgave techniek. Ook heeft hij met onder andere twee Premier League-titels en even zo veel League Cups een alleraardigste prijzenkast verzameld in de loop der jaren. Namens Bulgarije maakte hij 78 interlands (48 goals) vol.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen