Twentse derby terug in Eredivisie: "Speciaal voor fans en regio"

19 september 2019, 16:32

Gonzalo García kijkt reikhalzend uit naar de Twentse derby, die vrijdag na een jaar afwezigheid terugkeert in de Eredivisie. Het sterk begonnen FC Twente ontvangt in de Grolsch Veste Heracles Almelo, dat na een iets mindere start de weg naar boven heeft gevonden. "Een wedstrijd die speciaal is voor de supporters en de regio", weet García.

Het belooft een heet avondje te worden tussen de nummers drie en tien van de Eredivisie. "Wanneer de spelers morgen in het stadion komen zullen ze dat speciale gevoel ook mee krijgen. Dan voelt het toch anders voor de wedstrijd. De spelers moeten er professioneel mee omgaan; blijven doen, wat ze altijd doen. Ik merk dat de spelers een goede focus hebben en ze zijn relaxed. Ze zijn bezig met wat de ploeg nodig heeft", aldus de Spanjaard via de officiële clubkanalen.

García kan in de burenruzie over een vrij fitte selectie beschikken. Paul Verhaegh en José Matos zijn vanwege blessures niet inzetbaar en Keito Nakamura ontbreekt wegens een schorsing, maar verder heeft de Spaanse trainer met een volledige selectie naar de derby kunnen toewerken.

Lees ookWormuth: "Heracles Almelo en FC Twente van hetzelfde niveau"

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen