Boadu: "Ik ben nog niet op topniveau en kan nog meer scoren"

Boadu: "Ik ben nog niet op topniveau en kan nog meer scoren"

19 september 2019 – Myron Boadu kijkt met vertrouwen naar de wedstrijd tegen Partizan Belgrado van donderdagavond. De jonge spits van AZ is blij dat het geen 'heksenketel' zal zijn in Belgrado en wil drie punten punten meenemen naar Alkmaar.Vanwege een straf van de UEFA mag Partizan alleen maar kinderen tot en met veertien jaar binnen laten en zodoende blijft een heksenketel uit in Belgrado. Boadu vindt dit prima en wil donderdagavond gewoon winnen. In de kwalificatie voor de Europa League speelde AZ een 'hete' wedstrijd tegen Royal Antwerp. Boadu denkt dat AZ hiervan heeft geleerd. "Ikzelf sowieso, als ze op mijn tenen gaan staan blijf ik gewoon rustig", zegt hij lachend voor de camera van FOX Sports.

De achttienjarige spits van AZ kent naar eigen zeggen een 'prima seizoen' tot nu toe, maar vindt dat hij nog veel beter kan. "Ik kan nog meer scoren. Ik kan in de kleine ruimtes nog meer aanwezig zijn voor het team. Verder moet ik mijn kopkwaliteiten nog verbeteren. " Ook voor AZ zelf ziet Boadu nog ruimte voor verbetering. "We hebben in de competitie één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl ik denk dat dit helemaal niet nodig was. We kunnen nog beter."

De in Ghana geboren spits heeft nog niet alles kunnen laten zien wat hij kan, zo zegt hij zelf. "Ik ben nog niet op mijn topniveau, maar dat gaat snel komen. Mijn inhoud kan nog beter, ik moet twee of drie wedstrijden in de week kunnen spelen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 23 oktober 2019

  2. dinsdag 22 oktober 2019