Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Berghuis terug, Senesi bank

19 september 2019, 12:04   Bijgewerkt: 19 september 2019, 12:19

Steven Berghuis keert donderdagavond waarschijnlijk direct terug in de basis bij Feyenoord in het uitduel met Rangers. De aanvaller van de Rotterdammers kon afgelopen weekend niet spelen in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag vanwege knieklachten. Aanwinst Marcos Senesi zit naar verwachting op de bank. Dat blijkt uit de vermoedelijke opstelling van het Algemeen Dagblad.

Berghuis trainde de afgelopen twee dagen volop mee en lijkt dus ook direct weer in de basis te beginnen. De basisplek van Berghuis gaat dan ten koste van de Luis Sinisterra. De Colombiaanse vleugelaanvaller was afgelopen zondag nog goed voor een assist. De verwachting is dat Jaap Stam zijn ploeg verder niet zal wijzigen.

Senesi zit ook bij de selectie en kan zijn debuut gaan maken voor Feyenoord. De verwachting is dat hij op de bank zal beginnen. Eric Botteghin behoudt hiermee zijn plek in het centrum van de verdediging en vindt het mooi dat Senesi erbij is gekomen. "Hij is ook een centrale verdediger, maar ik ben blij dat hij erbij is. We hebben een brede selectie nodig", zei de Braziliaan in gesprek met RTV Rijnmond.

Vermoedelijke opstelling: Vermeer, Karsdorp, Botteghin, Ié, Haps, Tapia, Kökcü, Fer, Berghuis, Narsingh, Larsson

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen