De Boer klopt Jans dankzij goals fenomeen Martinez

19 september 2019, 07:38   Bijgewerkt: 19 september 2019, 08:04

Frank de Boer heeft het onderonsje met Ron Jans gewonnen. Met Atlanta United won hij woensdagnacht (Nederlandse tijd) met 0-2 bij Cincinnati. De regerend MLS-kampioen had een uur nodig om de hekkensluiter te laten buigen. Fenomeen Josef Martinez maakte wederom het verschil.

Martinez was in de tweede helft eerst het eindstation van een counter. Even later liet de Venezolaanse spits zijn klasse zien. Na een aanname met de hak, kapte Martinez twee tegenstanders uit en krulde hij de bal in het doel. Daarmee komt de goalgetter voor de vijftiende keer op rij op het scoreformulier van een MLS-wedstrijd. Zo verbrak Martinez zijn eigen record. Ook het wereldrecord komt langzaamaan in zicht. Lionel Messi scoorde in het seizoen 2013/2014 21 keer op rij.

De scoringsdrift van Martinez mag voor Atlanta nog wel even aanhouden. De reguliere competitie nadert zijn einde. Volgende maand beginnen de play-offs. In de Eastern Conference staat Atlanta derde, achter New York City en Philadelphia Union. Cincinnati staat troosteloos onderaan.

De Nederlandse enclave bij Cincinnati: hectiek

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen