Titanenstrijd in Parc des Princes dankzij Di María prooi voor PSG

18 september 2019, 22:56   Bijgewerkt: 18 september 2019, 23:12

De Champions League-kraker tussen Paris Saint-Germain en Real Madrid is woensdagavond een prooi geworden voor de thuisploeg. Ángel Di María eiste in het Parc des Princes een hoofdrol op. De Argentijnse aanvaller, oud-speler van Real Madrid, scoorde tweemaal en nam daarmee tweederde van de doelpuntenproductie voor zijn rekening (3-0).

Real Madrid miste in Parijs onder meer Sergio Ramos (schorsing) en Luka Modric (blessure), maar Paris Saint-Germain miste zowaar nog meer sterspelers. Het gevreesde aanvalstrio, Neymar, Edinson Cavani en Kylian Mbappé, ontbrak bij de Champions League-ouverture. Bij de afwezigheid van het drietal nam Di María het voortouw bij PSG. De Argentijn deed na een kwartier zijn oude club pijn door op aangeven van Juan Bernat de bal langs Thibaut Courtois in de korte hoek te tikken.

Het duurde niet lang alvorens de Argentijn ook zijn tweede doelpunt van de wedstrijd maakte. Di María kreeg op de rand van de zestien de bal van Idrissa Gueye, draaide naar zijn linkerbeen en verraste Courtois wederom in de korte hoek. Met een wonderschoon doelpunt van Gareth Bale, die samen met Karim Benzema en Eden Hazard de Madrileense aanval vormde, leek Real Madrid vervolgens terug te komen tot 2-1. Zijn doelpunt werd na ingrijpen van de VAR echter afgekeurd vanwege een eerder gemaakte handsbal.

Na rust hield PSG vrij eenvoudig de voorsprong vast. De Madrilenen konden geen vuist maken en losten zelfs geen enkel schot op doel. In de slotfase maakte Thomas Meunier het zelfs nog erger voor de Spaanse grootmacht: Real Madrid liet zich in de counter verrassen en de Belg tikte op aangeven van Bernat simpel binnen.

De Franse en Spaanse grootmacht treffen elkaar eind november weer. PSG neemt het tussendoor op tegen Galatasaray (uit) en Club Brugge (thuis en uit). Real Madrid treft Club Brugge (thuis) en Galatasaray (uit en thuis) ook.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen