Ontmoeting tussen Vormer en Babel kent geen winnaar

18 september 2019, 20:50

Het Champions League-duel tussen Club Brugge en Galatasaray heeft geen winnaar opgeleverd. De groepswedstrijd in het Jan Breydelstadion eindigde woensdagavond in een 0-0 gelijkspel. De Belgen kregen de betere kansen, maar slaagden er niet in het overwicht in de score tot uitdrukking te brengen.

Twee Nederlanders stonden aan de aftrap in Brugge. Ruud Vormer startte bij de thuisploeg en Ryan Babel was basisspeler bij de bezoekers. Eerstgenoemde was betrokken bij de eerste grote kans van de wedstrijd. Na acht minuten bediende Vormer teamgenoot Emmanuel Dennis, die de bal naast kopte. De Belgen creëerden voor rust nog enkele mogelijkheden en raakten zelfs een keer de lat, maar kregen de bal er niet in.

Galatasaray gokte met name in de eerste helft vooral op de tegenaanval en kreeg vlak voor rust via Babel een aardige mogelijkheid, maar Simon Mignolet kwam goed zijn doel uit. Naarmate de wedstrijd vorderde, werden de Turken wat gevaarlijk. Sofiane Feghouli raakte namens Galatasaray nog de lat, maar de bezoekers kwamen ook niet tot scoren. Daardoor eindigde het eerste duel in Groep A, waar ook Paris Saint-Germain en Real Madrid deel van uitmaken, zonder doelpunten en dus onbeslist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen