Gerrard wil overleden Ricksen eren met overwinning op Feyenoord

18 september 2019, 16:43

Het nieuws dat Fernando Ricksen is overleden aan de gevolgen van ALS is hard aangekomen bij Rangers FC. Vlak nadat de Schotse club het overlijden van Ricksen bekendmaakte, nam trainer Steven Gerrard plaats achter het spreekgestoelte voor de gebruikelijke persconferentie voor een Europese wedstrijd. Vanzelfsprekend ging het tijdens het persmoment veel over de Limburger.

"Het is zeer triest nieuws, vooral voor zijn jonge familie", begon Gerrard. "Namens de club wil ik een eerbetoon aan hem brengen. Hij was een fantastische speler en heeft kleurrijke loopbaan gehad. Zowel op als buiten het veld was hij een echte strijder. Hij was een ambassadeur en een rolmodel voor deze club. Niet alleen door zijn manier van spelen, maar ook hoe door hij zich buiten de lijnen gedroeg."

Gerrard ontmoette Ricksen een aantal keer. "Hij verdient alle lofbetuigingen. Niet alleen voor de voetballer Fernando, maar ook voor de mens Fernando", vervolgde Gerrard, die de wedstrijd tegen Feyenoord voor Ricksen wil winnen. "Wij willen er alles aan doen om de wedstrijd te winnen, zodat we de zege kunnen opdragen aan Fernando. Het zal een emotionele avond worden en ik denk dat Fernando dat verdient."

Zie ook: Overzicht: reacties op overlijden Fernando Ricksen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen