Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSV zonder Gutierrez, maar met Bergwijn tegen Sporting

PSV zonder Gutierrez, maar met Bergwijn tegen Sporting

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 september 2019 – Erick Gutierrez is er nog niet bij wanneer PSV het donderdag opneemt tegen Sporting Portugal. De Mexicaan herstelt van een gebroken hand. Mark van Bommel beschikt wel over Steven Bergwijn, die zaterdag tegen Vitesse nog geblesseerd uitviel. Daarnaast zijn Ryan Thomas, Lars Unnerstall en Ibrahim Afellay met Jong PSV mee naar Engeland voor de Premier League International Cup.

PSV treft met Sporting Portugal op papier de sterkste tegenstander van groep D. "Het is een goed voetballende ploeg, zoals bijna alle Portugese ploegen. Zowel voetbaltechnisch als -tactisch zit het goed in elkaar", zegt Van Bommel op het clubkanaal van PSV. "Na het vertrek van Marcel Keizer hebben we zo snel als we konden het nieuwe spel van Sporting geanalyseerd. Tegelijkertijd gaan we altijd en vooral uit van ons eigen spel. Dat is onze basis."

Wat verdien(d)en Ajax, PSV, Feyenoord en AZ in Europa?

Het Philips Stadion is voor donderdag zo goed als uitverkocht. "Dat er 30.000 mensen komen verbaast me niet. Het toernooi is in waarde en aanzien gestegen en het publiek is heel trouw. Daarnaast heeft het elftal heeft een heel goede band met de supporters. Dat zie je aan de reacties voor, tijdens en na de wedstrijd."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd