Gerrard: "Heb gezien dat Feyenoord soms wegzakt"

18 september 2019, 11:58

In Schotland staat donderdag de fraaie wedstrijd Rangers tegen Feyenoord op het programma. Bij de Schotse topclub staat Steven Gerrard als trainer aan het roer en hij heeft de Rotterdammers uitvoerig bestudeerd. Hij denkt dan ook een goed beeld te hebben.

De voormalig middenvelder van Liverpool weet dat het team van Jaap Stam vaak de voetballende oplossing zoekt. "Feyenoord bouwt van achteruit op, uit en thuis. Jaap heeft zijn opleiding in Nederland gehad in een typical Dutch way", legt hij uit aan De Telegraaf. "Daarmee bedoel ik dat hij uitgaat van balbezit, dat hij wil dat zijn team domineert en dat hij zal proberen om je op bepaalde delen van het veld met veel spelers vast te zetten. Het wordt voor mij interessant om te zien of hij dat hier op Ibrox ook gaat proberen. Maar hij gaat sowieso over de grond voetballen en zal niet voor een bombardement door de lucht kiezen."

Volgens Gerrard speelt Feyenoord met lef, maar is het soms ook kwetsbaar. "Er zit jeugd in de ploeg en daardoor zit er frisheid en fitheid in het elftal. Maar ik heb ook gezien dat de jongens in fases wat wegzakken. Ik wil dat mijn team op de juiste momenten toeslaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen