Tagliafico scoort weer: "Moet thuis oefenen met juichen"

18 september 2019, 11:33

Hij is als linksback in verdedigend en opbouwend opzicht belangrijk voor Ajax, maar Nicolas Tagliafico begint zich nu ook te ontpoppen als een doelpuntenmachine. Afgelopen weekend scoorde de Argentijn twee keer tegen sc Heerenveen en ook tegen Lille (3-0) was het weer raak. Hij weet niet zo goed wat hem overkomt.

Met name het juichen zit er nog niet echt lekker in, zegt Tagliafico tegen AT5. "Soms scoor ik en dan denk ik: wat nu? Wat gebeurt er nu? Hoe moet ik nu juichen? Ja, ik moet thuis oefenen met juichen", lacht de linksback. Tagliafico beseft dat Ajax met de 3-0 zege goed gestart is aan het nieuw Champions League.

De international ziet desondanks ook genoeg verbeterpunten. "Soms moeten we de bal langer in bezit houden. Na de derde goal moeten we rustiger spelen. Daarna stonden we niet goed en moeten we meer verantwoordelijkheid nemen. Op zo'n moment moeten we rust aan de bal houden", vindt de verdediger, die weet dat Valencia-uit de volgende Champions League-wedstrijd is. "Ook die moeten we winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen