Jans tegen De Boer in MLS: "Heb al met 5-1 van hem gewonnen"

18 september 2019, 09:41

Afgelopen weekend vierde Ron Jans zijn eerste zege met FC Cincinnati in de MLS en die lijn wil de Nederlander graag doortrekken naar aanstaande nacht. De coach staat met zijn team echter voor een zware taak, aangezien het Atlanta United van Frank de Boer de tegenstander is.

Jans ziet de wedstrijd tegen de topclub met vertrouwen tegemoet. "Met PEC hebben we al een keer met 5-1 van hem gewonnen", lacht Jans als hij denkt aan de gewonnen bekerfinale met PEC in 2014 tegen Ajax. "Maar met 2-1 ben ik dit keer ook tevreden", zegt hij tegen De Telegraaf.

Jans koos er onlangs voor om bij Cincinnati aan de slag te gaan. Hij heeft De Boer niet om advies gevraagd voordat hij die kant opging. "Ik heb verschillende mensen gesproken en Frank en ik kennen elkaar wel, maar ik ga hem daar niet zomaar mee lastigvallen. Voor of na de wedstrijd zullen we vast even een babbeltje maken. Frank heeft hier al twee bekers gewonnen en gaat meedoen om het kampioenschap (via de play-offs, red.). Ik gun Frank het beste. Hij doet het goed en dat is niet makkelijk in een jaar nadat de club kampioen is geworden."

Lees ook:

De Nederlandse enclave bij Cincinnati: hectiek

Gerard Nijkamp: van td in Zwolle naar general manager in de MLS

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen