Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Inter slaat flater en ziet Slavia Praag punt meenemen

Inter slaat flater en ziet Slavia Praag punt meenemen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

17 september 2019 – Met Stefan de Vrij in de basis heeft Internazionale pijnlijk punten verspeeld in de Champions League. Op eigen veld kwam de formatie van Antonio Conte niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Slavia Praag, de grote underdog in de groep met verder Borussia Dortmund en FC Barcelona.

Stroef, zo verliep de wedstrijd voor de koploper van de Serie A. De Tsjechen, die vorig jaar een knappe reeks wisten te zetten in de Europa League, bleven gemakkelijk overeind. De rol van underdog beviel Slavia prima, want ze kregen de beste kansen in de wedstrijd. Na een uur viel de niet eens onterechte openingstreffer. Peter Olayinka kreeg Milaan stil en leek daarmee voor een stunt van jewelste te zorgen.

Een overwinning werd het niet voor Slavia Praag, want in de blessuretijd maakte Nicolò Barella in extremis de gelijkmaker voor de blauw-zwarten, die al meteen voor een hels karwei staan. Met Borussia Dortmund en FC Barcelona als groepsgenoten was dat eigenlijk een wedstrijd die gewonnen moest worden. 

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd