El Ghazi hoeft niet te vrezen voor straf na ruzie met teamgenoot

El Ghazi hoeft niet te vrezen voor straf na ruzie met teamgenoot

17 september 2019 – De ruzie tussen Anwar El Ghazi en Tyrone Mings krijgt geen staartje. De spelers van Aston Villa kregen het maandagavond tijdens het duel met West Ham United (0-0) met elkaar aan de stok, maar maakten het in de rust alweer goed. Voor trainer Dean Smith is daarmee de kous af. Ook de Engelse voetbalbond laat de zaak rusten.Dat meldt Sky Sports. Smith liet direct na de wedstrijd weten dat dat hij niet al te veel waarde hecht aan het incident tussen El Ghazi en Mings. "Het gebeurde in het heetst van de strijd. De jongens hebben het zelf opgelost waardoor ik niet heb hoeven ingrijpen", zei hij in Engelse media.

Dienstdoende scheidsrechter Mike Dean nam het incident waar en strafte geen van de spelers. De VAR beoordeelde de situatie eveneens en besloot Dean niet op andere gedachten te brengen. De FA kan daardoor El Ghazi en Mings niet alsnog een straf opleggen.

De confrontatie tussen de spelers van Aston Villa vond plaats nadat Mings El Ghazi aansprak op het niet goed uitvoeren van zijn verdedigende taken. De oud-Ajacied was daar niet van gediend en deelde de verdediger een kopstootje uit.

Lees ookEl Ghazi ruziet met teamgenoot: "Soms rode waas voor zijn ogen"

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 26 september 2020

  2. vrijdag 25 september 2020