Neres nog niet in grootse doen: "Ik kom niet op het woord"

17 september 2019, 09:04

David Neres was afgelopen seizoen een van de drijvende krachten achter het succes van Ajax in de Champions League. Niet alleen met zijn doelpunten en assists, maar ook met zijn acties en diepgang was de Braziliaan van grote waarde voor de Amsterdammers. De lijn van afgelopen seizoen heeft Neres niet helemaal kunnen doortrekken.

"Misschien niet", betwijfelt hij dat in gesprek met de NOS. "Ik ben altijd op zoek... Ik kom niet op het woord. Het is nog niet gelukt om wat constanter te spelen. Ik moet mezelf in elke wedstrijd blijven verbeteren. Ik moet er nog hard aan werken, maar ik word elk seizoen beter."

Ondanks dat Neres nog zoekt naar zijn vorm, start hij dinsdagavond vermoedelijk wel gewoon in de basis bij Ajax tegen Lille. De Amsterdammers zullen ook Valencia en Chelsea in de groepsfase van de Champions League treffen. "Het is een heel lastige groep", vindt Neres. "Een heel moeilijke en gelijkwaardige groep. Maar ik weet zeker dat wij een sterke ploeg hebben. Nog sterker dan vorig seizoen. We hebben meer ervaring. We hebben alles in huis om een goed toernooi te spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen