Vermoedelijke opstelling Ajax: Dest en Neres terug in basis

17 september 2019, 08:08

De opstelling van Ajax voor de Champions League-wedstrijd tegen Lille kent weinig verrassingen, denkt het Algemeen Dagblad. Trainer Erik ten Hag opteert in het eerste groepsduel vermoedelijk voor de welbekende Champions League-variant, met Dusan Tadic in de punt van de aanval. Ten opzichte van het gewonnen duel met sc Heerenveen (4-1) voert de oefenmeester nog een paar wijzigingen door.

Klaas-Jan Huntelaar begon afgelopen weekend tegen Heerenveen nog in de basis, maar zal tegen Lille op de bank plaatsnemen. Doordat Tadic van positie wisselt, komt er een plekje vrij op de vleugel. Die zal worden ingenomen door David Neres, die zaterdagavond een halfuur speelde. Sergino Dest keert waarschijnlijk net als Neres terug in de basis, waardoor Joël Veltman naar de positie van centrale verdediger doorschuift en Perr Schuurs naar de reservebank verhuist.

Donny van de Beek en Noussair Mazraoui moeten het Champions League-treffen waarschijnlijk aan zich voorbij laten gaan, vertelde Ten Hag maandag tijdens de persconferentie in aanloop naar de groepswedstrijd tegen Lille. Ajax' andere tegenstanders in de groepsfase van de Champions League, Chelsea en Valencia, nemen het dinsdagavond tegen elkaar op.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Dest, Veltman, Blind, Tagliafico; Alvarez, Ziyech, Martinez; Neres, Tadic, Promes

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen